mona portret (1)Mona Sfrincean
 • Master Trainer&Master Coach NLP, certificat Asociatia Romana de NLP si Asociatia Europeana de NLP
 • Coach acreditat Noble Manhattan U.K.
 • Coach WingWave certificat DVNLP Germania
 • Absolventa Executiv Development Program, Business Administration, Universitatea Montreal
 • Experienta de peste 15 ani in business (institutii financiare si organizatii multinationale)
 • Experienta de peste 6 ani in training
 • Formator acreditat CNFPA
 • Fondator Scoala de Viata

 

Intalnirea mea cu NLP a inceput cu mult timp in urma, prin 2006, de la niste intrebari pe care mi le-am pus si de la o stare de spirit in care nu paream a gasi raspunsuri si solutii potrivite situatiilor cu care ma confruntam. A continuat apoi cu cautari, descoperiri, experimentari, schimbari si revelatii. Am trait experienta contributiei profunde pe care tehnicile si metodele NLP le pot avea in viata unei persoane. Rezultatul a fost intelegerea si imbratisarea unei filosofii de viata:

Sa razi des si sa iubesti mult; sa castigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; sa obtii aprecierea criticilor onesti si sa induri tradarea prietenilor falsi; sa te daruiesti; sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este mai bun in fiecare; sa lasi in urma ta o lume un pic mai buna (…); sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta inseamna ca ai reusit.” – Ralph Waldo Emerson.

Programele de dezvoltare personala, formare in training si coaching pe care le-am urmat incepand cu 2007, cu traineri din tara si strainatate, m-au modelat, mi-au dezvoltat abilitatile necesare si mi-au deschis drumul catre realizarea obiectivului meu: indrumarea celorlalti astfel incat ei sa devina conducatorii propriilor vieti, sa faca fata provocarilor din viata personala si profesionala, sa-si indeplineasca dorintele si sa se bucure din plin, sa-si traiasca viata in toata splendoarea ei, in armonie cu ei insisi si cu ceilalti.

Deasemenea, pe parcursul anilor de activitate in corporatiile multinationale, am acumulat  o bogata experienta in vanzari, consultanta, training si coaching, am lucrat cu echipe de manageri si am coordonat oameni. Sunt recunoscatoare tuturor celor pe care i-am intalnit pentru ca m-au ajutat sa acumulez experienta, mi-au dat posibilitatea sa pot pune in practica la nivel personal si profesional tehnicile NLP si sa apreciez eficienta acestora. Este un plus de valoare care, alaturi de pasiunea si dedicarea pentru ceea ce fac, imbogatesc activitatea mea.

NLP – Scoala de Viata este proiectul meu personal prin care pot crea, pentru oamenii care vin alaturi de mine, acel spatiu necesar descoperirii de sine, experimentarii de noi perspective si facilitarii schimbarii personale, spre o legatura armonioasa intre minte si suflet. Denumirea Scoala de Viata vine de la ceea ce cred eu si de la constatarile pe care le-am facut de-a lungul anilor: alaturi de cunostintele tehnice, economice, juridice, pedagogice, pe care le-am acumultat in anii de scoala, este imperios necesar sa dobandim acea inteligenta emotionala si spirituala atat de necesara in viata personala si profesionala.

Nimeni nu este perfect, cu totii avem suisuri si coborasuri. Cu toate astea viata merita sa fie traita din plin si de multe ori o lasam sa treaca pe langa noi. Cateodata ne-ar fi de folos cateva “lectii de viata”  ca sa nu ne chinuim inutil si sa reusim sa prindem oportunitatile din zbor.

Am conceput structura de cursuri astfel incat sa asigure o paleta cat mai mare de posibilitati de dezvoltare :

 • Formare specifica NLP
 • Cursuri speciale de scurta durata care imbina tehnici NLP
 • Intalniri individuale de coaching

Indiferent de curs, grupele vor avea un numar maxim de 10 participanti. Accentul este pus pe dezvoltarea de aptitudini si abilitati care sa favorizeze schimbarea, intr-un cadru de confidentialitate, armonie, respect si responsabilitate.

 • Temele expuse sunt insotite de explicatii astfel incat toate notiunile sa fie intelese la nivel teoretic, pas cu pas
 • Tehnicile si metodele sunt urmate de exemple si demonstratii practice,astfel incat exista posibilitatea experimentarii modului in care ele produc rezultate
 • Imaginea este completata de exercitii individuale si de grup
 • Jocuri, vizionari video si alte activitati practice imbogatesc atmosfera si creaza buna dispozitie

In acest fel consider ca se pot face transformarile necesare, atat la nivelul constiintei cat si la nivelul actiunilor.

Fie ca vrem, fie ca nu vrem, viata este intr-o continua miscare. Directia inspre care ne indreptam este alegerea noastra personala. Daca iti doresti mai mult decat ai acum, daca vrei sa dai o noua viata…vietii tale… incepe sa explorezi bogatiile din interiorul tau. Asa vei dobandi putere si vei determina realizari nebanuite.

Mi-ar face placere sa te insotesc pe acest drum al descoperirii personale si te invit sa ne cunoastem mai bine la unul din cursurile mele.