mastermic

Acest curs iti poate duce cariera foarte departe. Liderii adevarati nu vorbesc doar despre obiective si strategie. Ei inspira, emotioneaza, aprind pasiuni si motiveaza oamenii pentru realizarea lor.

Ceea ce diferentiaza liderii de alti oameni nu sunt actiunile pe care le fac ci modul in care fac actiunile. Poti esua precum o nava in deriva daca nu transmiti claritate cand vorbesti, daca nu stii sa gestionezi emotiile echipei si daca nu ai instrumente inteligente sa-i ghidezi.

Ca sa fii pe podium ai nevoie de rezultate, ca sa obtii rezultate ai nevoie de oameni, ca sa-i faci sa actioneze e nevoie sa stii CUM GANDESC si CE sa faci ca sa-i mobilizezi.

Daca vezi ca vorbele tale nu-si ating scopul, daca simti ca oamenii nu sunt langa tine, daca iti doresti o echipa inflacarata, plina de idei si energie, alege oportunitatea de dobandi abilitatile care fac diferenta intre o cariera stralucita si una cenusie.

Vino la curs si:

  • invata care sunt tiparele de gandire ale oamenilor si cum sunt procesate informatiile in interiorul nostru. Acest lucru iti va permite sa fi pe lungimea lor de unda si vei putea sa-I mobilizezi usor
  • descopera butonul care declanseaza stari emotionale productive. In acest fel iti vei consolida pozitia si vei determina cooperare
  • exerseaza cum sa te folosesti de bagheta magica numita limbaj pentru a genera implicare. Prin folosirea “cuvintelor speciale” in construirea discursurilor si a intrebarilor cheie vei obtine atentia si intelegerea echipei

Cum?

Prin tehnici de NLP – Programare Neuro Lingvistica. Consacrate, probate in practica si a caror eficienta este garantata de rezultatele obtinute de cei care le utilizeaza. Click aici pentru detalii NLP

Vei deveni un lider cu solutii la buzunar, vei sti cum sa conduci inteligent echipa prin intermediul emotiilor si vei dobandi puterea  care-ti va aduce respectul si increderea oamenilor.

Esti la un pas de usa care iti va dezvalui secretele comportamentului uman. Da-ti voie sa o deschizi si traieste bucuria marilor realizari insotit de sunetul reusitei.

 

Detalii organizatorice:

Numar participanti: maxim 10 persoane
Durata 2 zile
Trainer: Mona Sfrincean
Locatie: Bucuresti, str. Vasile Lascar 188B
Investitie/persoana: 110 euro.

Bonus special:

  • pentru abonatii la newsletter: un voucher de 100 ron pentru un alt curs organizat de NLP-ScoalaDeViata;

Pachetul include:

  • Coffee break pentru cele doua zile
  • Materialele de curs
  • Diploma de participare
  • O ora de coaching gratuit

Inscrie-te aici si vei primi un e-mail cu detalii.