Intalniri individuale de dezvoltare personala

banner-coaching

Coachingul este procesul  prin care iti atingi potentialul maxim cu ajutorul asistentei private a unei persoane care are rolul de a te provoca, stimula si ghida pentru realizarea obiectivelor pe care ti le-ai propus.

In esenta, coachingul este o discutie intre tine si coach, orientata catre rezultate,  desfasurata intr-un cadru de confidentialitate, confort si intelegere.Tu detii toate raspunsurile la intrebarile tale si toate resursele necesare schimbarii personale. Doar ca datorita unor tipare comportamentale sau convingeri neproductive nu constientizezi  acest lucru.

Eu ca si coach te voi asista, sustine si incuraja in procesul de identificare a raspunsurilor cu ajutorul intrebarilor, voi observa tiparele  comportamentale, voi pregati terenul pentru noi actiuni si te voi ghida in vederea realizarii lor.

In parteneriatul coach-client, eu ma angajez intr-o relatie de cooperare cu tine, pentru a stabili si clarifica scopul si obiectivele tale. Vom face bilantul resurselor tale interioare si exterioare, vom evalua si vom discuta despre posibilele riscuri. Deasemenea vom dezvolta impreuna un plan de actiune pentru atingerea obiectivelor tale de viata sau de business.

Procedand astfel, vei realiza ce este important pentru tine, vei putea prelua controlul asupra vietii tale, vei construi planuri si vei demara actiunile necesare pentru relizarea scopurilor tale.

Coachingul inseamna invatare si dezvoltare personala – fie ca este vorba de life coaching, business coaching, antreprenorial coaching, executive coaching. Cu ajutorul tehnicilor de coaching combinate cu tehnici de NLP vei invata cum sa-ti corectezi propriul comportament, cum sa-ti  formulezi intrebarile  si cum sa-ti gasesti raspunsurile.

Pentru a reusi in aceasta lume “povocatoare”, avem nevoie de repere care sa ne mentina pe directia dorita de noi. Daca doresti sa iti aloci timp pentru dezvoltarea ta personala intr-o relatie de “unu la unu”, coachingul pare sa fie solutia potrivita.

Programeaza-te aici pentru o intalnire de coaching!