NLP Practitioner

Acest curs iti poate schimba viata pentru totdeauna.

Daca esti in cautarea raspunsului la intrebari de genul „Cum pot sa traiesc mai bine?”, „Cum pot sa obtin mai mult?” sau „Ce caut eu in viata mea”, te asigur ca esti pe cale sa gasesti rezolvarea. Vei vedea cat este de simplu si magic in acelasi timp sa ai

Trainer

Mona Sfrincean
Fondator NLP Școala de Viață, CEO

Start

octombrie 12, 2019 - 10:00 am

End

octombrie 13, 2019 - 6:00 pm

Adresa

București   Vezi harta

Daca esti in cautarea raspunsului la intrebari de genul „Cum pot sa traiesc mai bine?”, „Cum pot sa obtin mai mult?” sau „Ce caut eu in viata mea”, te asigur ca esti pe cale sa gasesti rezolvarea. Vei vedea cat este de simplu si magic in acelasi timp sa ai la dispozitie propriul volan cu ajutorul caruia sa-ti dirijezi  viata personala si cariera.

De fapt, sa-ti construiesti propriul tau drum, asa cum iti doresti.

Iti spun un lucru care este cunoscut de oamenii care s-au lasat surprinsi de miracolul transformarii: acest curs iti poate schimba viata pentru totdeauna. In timp ce citesti poate te gandesti ca ar fi prea frumos ca dupa numai un curs de NLP sa-ti debarasezi umerii de povara starilor neproductive si a blocajelor. Poate iti spui ca ar fi prea usor sa detii magia comunicarii si sa gasesti directia spre indeplinirea viselor tale. Chiar e posibil?

Eu te asigur ca DA. A fost nevoie sa vad cum functioneaza in viata oamenilor tehnicile si metodele pe care le predau, ca sa pot spune cu incredere ca afirmatia este adevarata.Vezi aici testimoniale.

Si in timp ce privesti imaginile de mai jos observa modul meu de lucru si puterea tehnicilor NLP.

nlp1

Acest curs iti poate schimba viata pentru totdeauna!

Află mai multe despre acest curs
Abonare la newsletter
Vreau să mă abonez
NLP Scoala de Viata
Nu mai afișa asta!